26. 11. 2018

OP U19 jednotlivců – Super Stars Most

(25.11.2018) Šárka Líbalová zvítězila ve dvouhře a zajistila si tak nominaci pro MČR, chlapcům se podařilo získat bronzová umístění ve čtyřhrách!

Do smíšené čtyřhry nastoupili pouze Jaroslav Vajsejtl s Šárkou Líbalovou. Výsledkem byl postup do semifinále, ale oproti předchozímu OP se stalo 3.místo maximem. Ve dvouhře odehrál moc pěkné zápasy Filip Gottštein, který postoupil do druhého kola. Úvodní kolo nakonec zvládl také Jarda Vajsejtl, naopak Vojta Tajmr získal výhru alespoň v zápase o umístění. Šárka Líbalová zvládla během 3 dnů odehrát utkání na různých úrovních a přestože se začala projevovat únava, dokázala celý turnaj vyhrát. Nutno dodat, že se to určitě mohlo podařit s větším klidem a bez zbytečné nervozity 🙂 Do čtyřher nastoupili všichni chlapci velice aktivně a odměnou jim byly čtvrtfinálové výhry. Filip Gottštein s Jardou Vajsejtlem i Vojta Tajmr s Jakubem Strakou (Super Stars Most) si z oblastního mistrovství přivezli zasloužené bronzové medaile a hlavně pro Vojtu je to se závěrem juniorské kariéry odměna za tréninkovou snahu a trpělivost. RH

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!