10. 12. 2018

MČR U17 jednotlivců – SK Brno Slatina

(8.-9.12.2018) Soňa Hořínková získala na mistrovství ČR mladšího dorostu bronzovou medaili ze čtyřhry dívek, gratulujeme!

Zavěrečného republikového turnaje pro kategorii U17 se za Slovan Vesec zúčastnily Soňa Hořínková a Šárka Líbalová. Obě děvčata nastoupila do smíšené čtyřhry, ve které shodně postoupila do druhého kola. Soňa nastoupila po boku Jiřího Derky (FSpS MU Brno) a Šárka společně s Michalem Morávkem (Badminton Kladno).

Ve dvouhře se Šárce podařilo překonat úvodní kolo, ale následný zápas proti budoucí vítězce již dopadl podle očekávání neúspěšně. Soňa měla díky nasazení první kolo volné a protože dokázala vyhrát i druhé kolo, zahrála si o postup do semifinále. K medaili nebylo daleko, avšak těsná prohra 19:21 v rozhodujícím setu znamenal konec v soutěži 🙁

Do čtyřhry se nominovala již pouze Soňa, která ve dvojici s Emou Staňkovou poměrně bez komplikací prošla mezi 4 nejlepší páry. Prohra s s juniorskou reprezentační dvojicí Krpatová – Zuzáková (Polabiny Bardubice / BK Deltacar Benátky n.J.) znamenala zisk bronzové medaile a ta se z MČR vždy počítá 😉


Kompletní výsledky najdete zde

Fotogalerii Martina Krpaty najdete zde (děkujeme)

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!