6. 3. 2019

1.GP B U19 – TJ Orlová Lutyně

(2.-3.3.2019) Trojice veseckých badmintonistek vybojovala na celostátním turnaji 4 medaile! Soňa Hořínková ovládla singl dívek a přidala bronz ze čtyřhry, Iva Foukalová zvítězila v dívčím deblu a Šárka Líbalová obsadila ve dvouhře 3.místo. Gratulujeme!

Ve smíšené čtyřhře se objevily všechny naše zástupkyně na turnaji, ale na medaili nedosáhla žádná. Nejlepším umístěním byly dvě čtvrtfinále v podání dvojic Rzeplinski – Hořínková a Marek – Foukalová.

Ve dvouhře dívek jsme měli mezi osmičkou nejlepších trojí zastoupení. Iva Foukalová bouhžel nedotáhla dobře rozehraný zápas do vítězného konce, a tak skončila na děleném 5.místě, Šárka v souboji o finále nestačila svou oddílovou spoluhráčku Soňu a ta to nakonec dotáhla až na vrchol nejvyšší.

Do čtyřhry nastoupila každá z holek s jiným deblovým partnerem a nakonec jsme v této disciplíně získaly další 2 medaile. Iva Foukalová s Nelou Němcovou (TJ Orlová Lutyně) bez ztráty setu turnaj ovládly, Soňa Hořínková s Kateřinou Valentovou (Sokol Polabiny Pardubice) vypadly v semifinále a získaly tak bronz..


Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!