20. 6. 2019

GP B dospělých – BK TJ Baník Most

(15.6.2019) Na posledním turnaji dospělých před letní pauzou vybojovali hráči Slovanu Vesec, David Stejskal, Iva Foukalová a Soňa Hořínková, hned několik medailí. Soňa Hořínková zakončila náročný půlrok ziskem 3 cenných kovů!

Smíšenou čtyřhru ovládl pár Soňa Hořínková – Petr Beran (TJ Sokol Křemže), ikdyž hned první kolo v soutěži přineslo těžký třísetový boj.
Do dvouhry žen nastoupily obě naše zástupkyně a úspěšně dokráčely až do semifinále, kde po téměř hodinové bitvě byla úspěšnější Soňa Hořínková. Finále bylo až jeden z posledních zápasů, tak není divu, že již síly ubývaly. Soňa tak skončila na pěkném druhém místě.
Ve dvouhře mužů vybojoval bronzovou medaili David Stejskal, který prohrál v semifinále těsně na tři sety s Markem Aubusem.
Do čtyřhry dívek nastoupil jen pár Soňa Hořínková – Kateřina Valentová (TJ Sokol Polabiny Pardubice). Sehraná dvojice postoupila až do finále, kde podlehla na dva sety páru Kobyláková – Krpatová.

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!