13. 1. 2020

GP A dospělých, Memoriál St. Krauze – TJ Slavoj Český Těšín

(10.-12.1.2020) Na republikovém turnaji v Českém Těšíně se prosadila především naše děvčata. Maximem letos bylo dvojnásobné čtvrtfinále, kterého dosáhla Soňa Hořínková v singlu a ve čtyřhře žen.

Ve smíšené čtyřhře se představily páry Iva Foukalová – Mirko Šída (BK TU Liberec) a Šárka Líbalová – Adam Blaník (TJ Orlová – Lutyně), kdy pouze druhý jmenovaný pár přešel přes těžké první kolo.

Ve dvouhře mužů se nám příliš nedařilo a poměrně těžký los vystavil stopku Ondřeji Klimešovi a Davidu Stejskalovi hned při úvodních zápasech. Ve dvouhře žen všechna naše děvčata suveréně přešla přes svá první kola. Iva Foukalová poté na tři sety potrápila nasazenou jedničku a favoritku celého turnaje Sabinu Milovou. Soňa Hořínková sehrála velmi těžký a vyrovnaný zápas o semifinále s vítězkou minulého ročníku Veronikou Dobiášovou. Šárka Líbalová nestačila i přes velkou snahu na nasazenou hráčku Janu Adámkovou.

Ve čtyřhře žen se do čtvrtfinále probojovaly Soňa Hořínková s Kačkou Valentovou (TJ Sokol Polabiny) a chyběl jen kousek k postupu do semifinále. Šárka Líbalová s Barborou Otáhalovou (Sokol Židlochovice) v prvním kole nestačily na pozdější semifinalistky turnaje.

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!