3. 2. 2020

MČR dospělých – Plzeň

(31.1.-2.2.2020) David Stejskal ve čtvrfinále dvouhry mužů, ale ani další zástupci Slovanu Vesec se na republikovém šampionátu neztratili..

MČR dospělých se měla za TJ Slovan Vesec zúčastnit šestice badmintonistů, ale Soňa Hořínková se bohužel musela ze zdravotních důvodů odhlásit.

Ve smíšené čtyřhře nás reprezentovala dvojice Nývlt – Líbalová, avšak v třísetové bitvě byl lepší mladý brněnský pár Reichman – Ševčíková.

Do dvouher zasáhlo hned kvarteto borců zeleno-bílých barvách. Ondřej Klimeš, Iva Foukalová i Šárka Líbalová zvládli úvodní kolo a skončili až na raketách favorizovaných soupeřů, zatímco David Stejskal byl nasazen o kolo dále a díky následné výhře se probojoval mezi nejlepší osmičku. Následná prohra od Milana Ludíka již nic nezměnila na tom, že se jedná o jedno z nejlepších úspěchů Slovanu Vesec na MČR v kategorii dospělých.

Do čtyřhry mužů nastoupila dvojice Klimeš – Stejskal a také zde byla úspěšnost 50%, když po vítězném prvním kole přišla porážka v kole druhém.

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!