8. 3. 2020

GP B dospělých – Super Stars Most

(7. – 8. 3. 2020) Na republikovém turnaji dospělých naši hráči vybojovali hned čtyři medailová umístění. Zejména Soňa Hořínková zazářila v obou svých disciplínách a vybojovala dvě zlaté medaile!

Jako každý turnaj se začínalo smíšenými čtyřhrami. Nejlepším umístěním v této disciplíně bylo čtvrtfinále Ivy Foukalové s Mirko Šídou (BK TU v Liberci). Ostatní naši hráči skončili již v prvním kole.
Ve dvouhrách se nám dařilo mnohem více. Ondřej Klimeš poměrně hladce prošel do finále, kde již nestačil na velmi běhavého Jana Viktoru z Plzně a získal tak stříbrnou medaili. Ve dvouhře dívek jsme měli v nedělním semifinále hned dvojí zastoupení. Iva Foukalová těsně nezvládla třísetovou bitvu a skončila na 3. místě. Soňa Hořínková si naopak se svou protihráčkou ve třech setech poradila a postoupila do finále, kde si přesvědčivě došla pro zlatou medaili. Dvouhru si zahrála také Šárka Líbalová, která velmi těsným rozdílem prohrála ve čtvrtfinále.
Ve čtyřhrách jsme tentokrát měli dvojnásobné zastoupení. Představily se páry Líbalová – Foukalová a Hořínková – Valentová (TJ Sokol Polabiny Pardubice). Druhý jmenovaný pár se dostal až do finále, které na dva sety ovládl a tím i celý turnaj. (IF)

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!