3. 4. 2020

TJ Slovan Vesec vítězí v 1.lize, ale bez možnosti zahrát si o postup

Z důvodu předčasného ukončení všech soutěží dospělých v sezóně 2019/2020 bylo rozhodnuto, že vítězem 1.celostátní ligy se ve skupině západ stalo první družstvo po základní části, tedy TJ Slovan Vesec!

Na jednu stranu se jedná o krásný úspěch, ale vzhledem k nastalé situaci není prostor se nad tímto výsledkem příliš radovat. K historickému výsledku nedošlo po bojích v play off, kde je kromě kvalitní formy potřeba zvládnout také psychickou náročnost a emoce. Diplomy nebyly natištěny, medaile zůstaly nepředány, pohár nezažil vyzvednutí nad hlavy slavících hráčů. Ať už to dopadlo jakkoliv, jisté je, že vítěz 1.ligy nemá možnost poprat se o postup v baráži o extraligu, stejně tak oblastní přeborníci nebudou letos zkoušet štěstí v kvalifikaci o 1.ligu. V každém případě se zaslouží poděkovat všem hráčům, kteří se o tento výsledek postarali. Základní část se totiž povedla našim hráčům na výbornou, když v sedmi zápasech pouze jedenkrát remizovali a hned šestkrát se podařilo nad soupeřem zvítězit. A pokud se příští sezóna rozjede bez komplikací, snad bude možnost zabojovat o stejné umístění se vším všudy..

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!