6. 9. 2020

GP A U19 – TJ Montas Hradec Králové

(5.-6.9.2020) Soňa Hořínková a Šárka Líbalová ovládly dvouhru dívek!

Po půlročním čekání se turnaje rozjely ve velkém stylu a na juniory hned čekalo republikové GP A v Hradci Králové. Slovan Vesec na turnaji zastupovala dvojice Soňa Hořínková, Šárka Líbalová a obě děvčata se zejména ve dvouhře předvedla na jedničku.

Ve smíšené čtyřhře to do druhého kola dotáhla pouze Soňa, která zde nastupovala společně s Matějem Rzeplinskyim (TJ Slavoj Český Těšín). Dvojice Šárka Líbalová – Tomáš Pospíšil (BK TJ Baník Most) skončila hned v úvodním dějství.

Dvouhra dívek byla nakonec disciplínou, kde jsme vybojovali maximum. Soňa Hořínková se po vyrovnaných bitvách ve čtvrtfinále a v semifinále prokousala do zápasu o zlato, ve kterém porazila právě oddílovou spoluhráčku Šárku Líbalovou. Ta se do finálového souboje dostala méně trnitější cestou, ale v posledním zápase již tahala za kratší konec provazu. V každém případě je konečné druhé místo pro Šárku zatím největším osobním výsledkem.

Druhou stříbrnou medaili pro náš oddíl získala Soňa v deblu dívek ve dvojici s Kateřinou Valentovou (TJ Sokol Polabiny Pardubice) a je třeba dodat, že oba finálové páry postoupily do zápasu o zlatou zcela po zásluze a bez nejmenších potíží.

Soně a Šárce gratuluji ke skvělým výsledkům a medailovým umístěním!

Konečné výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!