4. 10. 2020

OP družstev žáků – BK TU v Liberci

(4.10.2020) Družstvo staršího žactva TJ Slovan Vesec skončilo v oblastní konkurenci na 3.místě!

Soutěže družstev v kategorii U15 se v letošní „rozbité“ sezóně zúčastnily pouze 4 týmy a tak se konal pouze finálový turnaj, jehož vítěz získal nominaci na MČR.

Tým Slovanu Vesec se mohl opřít zejména o výkony Tadeáše Hlubučka, naopak v dívčí části nás reprezentovala děvčata, která ještě nastupují v kategorii U13..

V prvním utkání proti družstvu BK Goram Teplice se nám podařilo uhrát důležitý bod v mixu a dvě očekávané výhry v singlu chlapců, nicméně další klíčový bod jsme již nedokázali přidat v chlapeckém deblu a děvčata i přes velkou snahu prohru 3:4 nedokázaly odvrátit.

S týmem BK TJ Baník Most jsme se dostali do vedení 2:0 z důvodu skrečí druhých dvouher soupeře a když se podařilo vybojovat vítězství ve smíšené čtyřhře, chyběl nám tedy pouze jeden bod. Rozhodujícím zápasem se opět ukázala čtyřhra chlapců, ve které se nám podařilo vyhrát až v koncovce třetího setu. Výhra 4:3 nám dávala naději na jakýkoliv medailový úspěch.

V posledním zápase nás čekalo domácí družstvo BK TU v Liberci a naší snahou bylo opět zkusit vyhrát ve všech chlapeckých disciplínách včetně mixu. Tadeáš jako správný kapitán dokázal vybojovat výhry v obou svých duelech, nicméně ostatní body již zůstaly soupeři.. Porážka 2:5 znamenala tedy celkové 3.místo.

Před turnajem bychom byli rádi za jakoukoliv medaili, tudíž můžeme být spokojeni.. ikdyž bylo možná i na lepší umístění 🙂 Většina hráčů ještě může v týmu působit v další sezóně a tak věříme, že se o postup na MČR popereme zase za rok.

Družstvo TJ Slovan Vesec U15 nastoupilo ve složení: Michal Čepelák, Tadeáš Hlubuček, Ondřej Wollmann, Lucie Čepeláková, Kristýna Holubová, Anna Vajsejtlová.

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!