18. 9. 2021

MČR dospělých – Praha, Štěrboholy

(17.-19.9.2021) Na přesunutém mistrovství ČR dospělých startovala šestice hráčů TJ Slovan Vesec, Soňa Hořínková se prokousala do čtvrtfinále mixu.

Ve smíšené čtyřhře se představila dvojice Klimeš – Foukalová a společně s Petrem Beranem také Soňa Hořínková. Zatímco vesecký pár dokázal postoupit do 2.kola, Soňa se svým partnerem prošli ještě o kolo dál.

Do dvouher nastoupili všichni vesečtí reprezentanti (Ondřej Klimeš, Jiří Nývlt, David Stejskal, Iva Foukalová, Soňa Hořínková, Šárka Líbalová), ale maximem byla účast Ivy a Šárky ve druhém kole.

Ve čtyřhrách mužů a žen se představila pouze Soňa, jejíž snaha o vysněnou medaili bohužel skončila hned na prvním soupeři..


Přestože se většina našich zástupců na turnaj připravovala v rámci možností co nejlépe, tréninkový výpadek během lockdownu a nerovné podmínky v přípravě některých hráčů nelze dohnat během několika měsíců. Další MČR dospělých nás čeká již po novém roce, tudíž mají hráči novu šanci na úspěšný výsledek poměrně brzy 🙂

Kompletní výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!