9. 10. 2021

OP družstev U15 – BK TU v Liberci

(9.10.2021) Vesecký tým bojoval do poslední chvíle o medaile, ale nakonec zůstal na smolném 4.místě..

Družstvo žactva TJ Slovan Vesec ve složení Ondřej Hanák, Šimon Jíra, Václav Renza, Jan Šolc, Lucie Čepeláková, Kristýna Holubová a Anna Vajsejtlová odehrálo na oblastním přeboru družstev žactva výborné zápasy a jen vinou horšího skóre skončil bez medaile.

TJ Slovan Vesec 3:4 BK TJ Baník Most

V prvním zápase bodoval ve dvouhře výborně hrající Ondra Hanák a ve čtyřhře přidala další bod dvojice Jíra – Šolc. Třetí bod jsme získali bez boje ve smíšené čtyřhře..

TJ Slovan Vesec 4:3 BK Goram Teplice

Dva body přinesly kontumační výhry (druhá dvouhra a čtyřhra dívek), dále se prosadila Lucka Čepeláková v prvním singlu a klíčový bod uhráli v mixu Honza Šolc s Luckou Čepelákovou.

TJ Slovan Vesec 0:7 BK TU v Liberci

Se zkušenějším týmem domácích jsme odehráli několik vyrovnaných utkání, nicméně ani jeden z dobře rozehraných bitev se nepodařilo dotáhnout do vítězného konce.

Závěrečná vysoká prohra sice posunula mladý tým na konečné 4.místo, ale většina hráčů se o medaili může pokusit opět příští rok 😉

zleva Jan Šolc, Šimon Jíra, Václav Renza, Ondřej Hanák, Kristýna Holubová, Anna Vajsejtlová a Lucie Čepeláková

Fotogalerii najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!