13. 11. 2021

OP U17 – BK TJ Baník Most

(13.11.2021) Štěpán Líbal postupuje na MČR mladšího dorostu!

Oblastního mistrovství se ze zdravotních důvodů nemohli zúčastnit Michal Čepelák s Alešem Foukalem a tak nás v Mostě reprezentovali pouze Tadeáš Hlubuček a Štěpán Líbal.

Chlapci získali celkem 5 medailí, ale pouze stříbro Štěpána Líbala ve dvouhře chlapců znamenala postup na republikový šampionát. Gratulujeme!

Hodnocení hráčů:

Tadeáš Hlubuček – 3.místo ve dvouhře a stejné umístění ve čtyřhře chlapců (Štěpán Líbal). Na Tadeášovi jsou stále ještě znát menší turnajové zkušenosti a s tím spojená taktická nevyspělost. V případě kvalitního přístupu a omezení negativních emocí může Tadeáš dosáhnout mnohem lepších výsledků..

Štěpán Líbal – 2.místo ve dvouhře, 3.místo v mixu (Adéla Krejčí) a 3.místo ve čtyřhře (Tadeáš Hlubuček). Štěpán dokázal využít svého turnajového nasazení a přestože to v semifinále byla bitva nervů, zvládl zápas překlopit na svou stranu. Rozhodně je třeba omezit nevynucené chyby a zrychlit pohyb do stran!

Kompletní výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!