20. 3. 2022

Turnaje o víkendu 19.-20.3.2022

(20.3.2022) Babolat Minicup U9, U11 – TJ Astra ZM Praha

Jaroslav a Miroslav Kotkovi nastoupili shodně v kategorii U11, kde se hrály dvouhry ve skupinách s následným postupem do finálového k.o. Jarda se nakonec umístil na skvělé stříbrné pozici, zatímco Míra skončil po postupu ze skupiny na celkovém 5.-6.místě. Gratulujeme!!

Výsledky turnaje najdete zde

zdroj www.astrabadminton.cz

(20.3.2022) GP C U15 – Badminton Aréna Skalka

Na GP C U15 v Praze se představila početná sestava hráčů TJ Slovan Vesec, kterou reprezentovali Vojta Prokop, Kryštof Sůva, Honza Šolc, Lucka Čepeláková, Kristýna Holubová, Jaruška Trnková a Anča Vajsejtlová.

V širokém startovním poli jsme se určitě neztratili, nicméně jedinou medaili dokázala vybojovat (překvapivě, ale zaslouženě) pouze Jaruška Trnková v deblu děvčat. Všichni hráči určitě bojovali jak mohli a zejména Honza nebyl daleko od překvapivého výsledku v singlu. U někoho byla znát menší turnajová praxe, u jiných zase špatně zvolená taktika a zápasová strategie. V každém případě je potřeba u každého zlepšit pohyb do všech rohů, dbát na správné provedení úderů a nebát se hrát pestřeji. RH

Kompletní výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!