24. 4. 2022

Turnaje o víkendu 23.-24.4.2022

(23.4.2022) Troja Open U9 a U11 – SK Prosek Praha

Další turnaj pro nejmladší hráče se konal v Praze, kde nás reprezentovali bratři Miroslav a Jaromír Kotkovi. Kluci se statečně poprali se švýcarským systémem turnaje – Míra zaznamenal dvě výhry a skončil tak na pěkném 8. místě, Jarda vybojoval dokonce výhry tři a mohl se radovat z 5. místa.


(23.4.2022) GP C U15 – BK TU v Liberci

Na turnaji staršího žactva se představilo 8 našich hráčů. I přes veškerou snahu a pár pěkných výkonů se nám povedlo získat „jen“ dvě bronzové medaile – Šimon Jíra s Luckou Čepelákovou v mixu a druhou si připsal Šimon po boku Honzy Šolce ve čtyřhře chlapců.

Ačkoliv se na začátku turnaje všichni hráči snažili bojovat ze všech sil, docházelo u některých v průběhu dne k poklesu nasazení a bojovnosti, což mě mrzí. Těžký soupeř, ani nižší motivace v zápasech o umístění by nemělo znamenat, že hráč při zápase neodevzdá své maximum. Snad se všichni pro příště poučí a i přes porážku si bude moci každý říct, že na kurtu nechal všechno! RH

Kompletní výsledky najdete zde

Zleva Kristýna Holubová, Jan Šolc, Anna Vajsejtlová, Jonáš Čihula, Šimon Jíra, Lucie Čepeláková, Jaroslava Trnková a Kryštof Sůva

(23.4.2022) GP C U19 – Super Stars Most

Aleš Foukal, Michal Čepelák a Štěpán Líbal se vydali posbírat pár medailových umístění do Mostu. První místo vybojovala dvojice Aleš Foukal – Štěpán Líbal ve čtyřhře a taktéž Štěpán společně s Gabrielou Kuptíkovou (SK Prosek Praha) v mixu. Třetí medaili získal Štěpán ve dvouhře, když prohrál až v semifinálovém zápase. Kromě dvou cenných zlatých medailí a jednoho bronzu musíme vyzdvihnout ještě skvěle sehrané a velmi těsné třísetové zápasy – Štěpán Líbal v semifinále dvouhry, Aleš Foukal v 1.kole dvouhry proti nasazené trojce a Michal Čepelák ve čtyřhře chlapců (semifinálová prohra s prvními nasazeným párem 23:21 ve 3. setu)!

Výsledky turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!