25. 9. 2022

Turnaje o víkendu 24.-25.9.2022

(24.-25.9.2022) GP A U19 – TJ Montas Hradec Králové

Aleš Foukal a Štěpán Líbal startovali na republikovém turnaji staršího dorostu v Hradci Králové.

Do smíšené čtyřhry nastoupili oba naši zástupci, ale pouze Alešovi se podařilo postoupit z úvodního kola. Ve dvouhře se představil pouze Štěpán a jelikož se první soupeř odhlásil, čekal ho až zápas 2.kola. I přes bojovný výkon se mu zvítězit nepodařilo a na oba chlapce tak čekala závěrečná disciplína. Bohužel nástup do utkání v deblu byl hodně rozpačitý a poznamenal průběh celého utkání. Aleš ani Štěpán nebyli přesní na podání, dělali příliš chyb na příjmu i v obraně a soupeři tak vyhráli zcela zaslouženě. Snad to bude pro naše reprezentanty poučení pro příště a zapracují na základních principech čtyřhry..

Kompletní výsledky najdete zde


(24.9.2022) GP D U15 – TJ Astra ZM Praha

Kryštof Sůva zvítězil na turnaji v Praze ve smíšené čtyřhře, zatímco ve dvouhře a deblu chlapců získal stříbrnou medaili, gratulujeme!

Výsledky turnaje najdete zde


(25.9.2022) GP D U13, U15 – Plzeň

Jan a Jakub Šolcovi reprezentovali barvy klubu na turnaji v Plzni, který byl určen kategoriím U13 – U17 a zaměřen byl zejména na singly. Oba bratři postoupili ve dvouhrách ze skupin, následně Jakub vybojoval 3.místo a Honza potvrdil turnajové nasazení a po vítězném finále obsadil 1.místo!

Kompletní výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!