16. 10. 2022

Turnaje o víkendu 15.-16.10.2022

(15.10.2022) GP C U19 – České Budějovice

Michal Čepelák na třetím místě v mixu a ve čtyřhře chlapců..

Výsledky turnaje najdete zde


(15.10.2022) GP C dospělých – Králův Dvůr

Fabián Šula získal bronzovou medaili ve dvouhře mužů.

Kompletní výsledky najdete zde


(16.10.2022) GP D U13 a U15 – Mníšek pod Brdy

V neděli 16.10.2022 vyrazili hráči kategorie U13 a Honza Šolc, který startoval v kategorii U15, směr Mníšek pod Brdy, aby prověřili své badmintonové dovednosti. Celý turnaj se odehrál ve zdejší hale se 4 kurty, na kterých se odehrály všechny disciplíny v obou kategoriích.

Markéta Krejčíková s Járou Kotkem vyhráli první zápas v mixu, přes další soupeře se jim však již nepovedlo v turnajovém pavoukovi postoupit. Míra Kotek v mixu neměl partnerku, a tak čekal až do odpoledních hodin na svůj první singlový zápas, který bohužel nevyhrál. Ani Járovi s Markétou se příliš nedařilo a do semifinále ve dvouhrách nepostoupili. Zato klukům Šolcovým se dařilo a i přes neúspěch v mixu zabojovali v singlech a odvezli si krásné medaile. Kuba bronzovou a Honza stříbrnou. Všechny jejich zápasy byly velmi napínavé, často třísetové.

Markétě bohužel odjela spoluhráčka debla, a tak pro ni tentokrát turnaj skončil bez medaile.

Sourozenci Kotkovi předvedli perfektní spolupráci a v deblu se přes třísetové semifinále probojovali do finále, které ve 21:30 hodin(!) po napínavém boji ve třetím setu vyhráli! Gratulujeme!

Výsledky obou turnajů najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!