24. 10. 2022

Turnaje o víkendu 22.-23.10.2022

(22.10.2022) GPD U15 – BK TU v Liberci

Další ze série turnajů Grand Prix D se konalo tentokrát v badmintonové hale Golf Club Liberec a náš oddíl zde zastupovala početná skupina hráčů. Nejvíce se dařilo Janu Šolcovi, který byl jen kousek od zisku 3 zlatých medailí. Dalšími medailistami se stali Kryštof Sůva (dvouhra, čtyřhra), Vojtěch Prokop (dvouhra, čtyřhra, mix), Jakub Šolc (čtyřhra), Kristýna Holubová (dvouhra, čtyřhra, mix), Jaroslava Trnková (čtyřhra), Lucie Čepeláková (čtyřhra, mix), Anna Vajsejtlová (čtyřhra).

Kompletní výsledky turnaje najdete zde


(22.10.2022) GPC U17 – Kladno

Tadeáš Hlubuček a Michal Čepelák jeli bojovat o cenné kovy do Kladna na další turnaj mladšího dorostu.
Tadeáš si odvezl stříbrnou medaili ze smíšené čtyřhry s K. Vnoučkovou (BK Arion Praha), když nakonec ve finále podlehli soupeřům ve třetím setu 21:23. Podobný výsledek sehráli i Michal Čepelák s M. Niedermayerovou (Badminton Ústí n.L.) v boji o semifinále a skončili tak na pěkném 5. místě.

Michala čekal další třísetový zápas i ve dvouhře, tentokrát v boji o finále. I zde byl soupeř v koncovce o něco šťastnější a náš zástupce tak vybojoval bronzovou medaili. Tadeáš dokázal v semifinále porazit nasazenou dvojku celého turnaje a po finálové prohře si na krk mohl pověsit stříbrnou medaili.

Nakonec naši kluci společnými silami ovládli čtyřhru chlapců a potvrdili úspěšný turnaj!

Výsledky GPC U17 najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!