13. 11. 2022

Turnaje o víkendu 12.-13.11.2022

(12.11.2022) GPD U13 – BK TU v Liberci

V sobotu 12. 11. 2022 proběhl v Liberci další turnaj mladšího žactva, na kterém se představilo 7 našich hráčů a dva z nich získali cenné kovy.

Z celkového počtu 12 chlapců a 6 dívek byly vytvořené 2 chlapecké a 1 dívčí skupina, kde se utkal ve dvouhrách každý s každým. Nejlepších 8 chlapců pak postoupilo do pavouka. U dívek se odehrála skupina a dle počtu bodů bylo určeno pořadí.

Péťa Nálevka – Péťa na turnaji odehrál velmi vyrovnané výměny, ve kterých ukázal, že zvládne skvěle běhat i hrát. Určitě ale bude potřeba zapracovat na soustředění, pak jeho hra bude ještě lepší.

Kuba Šolc – Kuba ve finále předvedl, že i když síly nezbývají, tak to jde. Odehrál velmi soustředěně a s úderovou jistotou při vypětí všech sil dvousetový finálový zápas a zasloužil si tak zlatou medaili.

Vilda Čavojský – Vilda předvedl výbornou hru, naprosté soustředění a velké zlepšení jednotlivých úderů. Vildu moc chválím za vyrovnaný třísetový zápas ve skupině, který ho stál všechny síly, ale rozhodně to stálo za to.

Ben Tůma – Ben se během hry velmi soustředil a přemýšlel. Jeho soustředěnost je úžasná a po poradě s trenérem všechny rady ihned zařadil do dalších výměn, skvělé!

Tom Linke – Tom se nám ukázal na svém prvním turnaji, a i když proti němu nastoupili hráči mnohem silnější, nevzdával se a celý turnaj odehrál na maximum a v klidu.

Markét Krejčíková – Markét nastoupila se zraněnou pravou rukou, a tak bylo potřeba upravit strategii hry. Markét i přes své zranění hrála naprosto vyrovnaně s ostatními hráčkami a moc ji chválím za zlepšený pohyb po kurtu.

Janča Pekárová – Janča se během roku zlepšila jak v pohybu na kurtu, tak v úderové technice. Díky své bojovnosti zvládla udolat i soupeřky s větší silou a získala tak krásnou stříbrnou medaili!

Děkuji všem hráčům i rodičům za velmi přátelskou atmosféru, která na turnaji panovala po celý den. Hráči předvedli skvělé výkony, a ještě si zvládli fandit i radit navzájem, za což jim moc děkuju. Zuzana Hlavatá

Výsledky turnaje najdete zde


MČR U15 – SKB Český Krumlov

Postup na mistrovství ČR staršího žactva získal ve dvouhře Honza Šolc, ale hned v úvodní kolo proti domácímu soupeři znamenalo konec v turnaji..

Výsledky MČR U15 najdete zde


(12.11.2022) GPD U15, U17 – Plzeň

Kryštof Sůva získal stříbro ve dvouhře (kategorie U15) a bronz ve čtyřhře chlapců (kategorie U17).

Kompletní výsledky najdete zde


(12.11.2022) GPC U17 – MTAC Praha

Michal Čepelák vybojoval ve Vinoři 2 cenné kovy. Ve dvouhře vypadl v semifinále a čtyřhru dotáhl se svým spoluhráčem až do finále, kde chybělo jen kousek k celkovému trimfu.

Výsledky turnaje najdete zde


(12.11.2022) GPC a GPD dospělých – Badminton Aréna Skalka, Praha

Pětice hráčů TJ Slovan Vesec se zúčastnila mimořádně dlouhého turnaje Skalka CUP, na kterém bylo možné odehrát zápasy ve dvou různých „levelech“ – Grand Prix C a Grand Prix D. Aleš Foukal, Michal Haršanyi, Štěpán Líbal, Ilona Mikezová a Barbora Nováčková vybojovali celkem 9 medailí!

Kompletní výsledky obou turnajů najdete zde


(12.-13.11.2022) GPB dospělých – TJ Montas Hradec Králové

Ondřej Klimeš a Šárka Líbalová obsadili shodně 3. místo ve dvouhrách na republikovém turnaji dospělých.

foto: Zdenka Štěpová
foto: Zdenka Štěpová

Výsledky turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!