27. 11. 2022

Turnaje o víkendu 26.-27.11.2022

(26.11.2022) GPD U13 – Ústí nad Labem

V Ústí nad Labem se pořádaly v jedné hale dva turnaje – kromě oblastního přeboru kategorie U19 také GPD U13, na kterém se představilo kvarteto veseckých hráčů. Toto spojení přineslo moc hezkou spolupráci mezi našimi juniory a nejmladšími hráči, kteří si navzájem skvěle fandili a podporovali se.

Na turnaji jsme vybojovali celkem 5 medailí, když nejúspěšnějším „sběratelem“ byl Jakub Šolc se dvěma stříbrnými a jednou bronzovou plackou. Jaromír Kotek získal bronz ve dvouhře a čtyřhře chlapců, Miroslav Kotek a Vilém Čavojský se mohou pochlubit bronzem z chlapeckého deblu..

Výsledky turnaje najdete zde


(26.11.2022) GPC U15 – SK Hamr Praha

Na turnaji staršího žactva nás reprezentovala pětičlenná výprava ve složení Šimon Jíra, Kryštof Sůva, Jan Šolc, Kristýna Holubová a Anna Vajsejtlová. Hned 2 medaile vybojoval Šimon Jíra, který postoupil do finále dvouhry chlapců a společně s Honzou Šolcem také do finále čtyřhry. Třetí medaili získal Kryštof Sůva, když ve dvouhře obsadil 3. místo..

Kompletní výsledky najdete zde


(26.11.2022) GPC dospělých – TJ Astra ZM Praha

Na GP C dospělých do Prahy se vydali Fabián Šula, Michal Haršanyi a Ilona Mikezová. Fabián společně se S. Königsmarkovou dokázali ve smíšené čtyřhře urvat na svou stranu dva třísetové zápasy a postoupili do finále, kde zejména ve druhém setu potrápili nasazené jedničky. Ke stříbrné medaili přidal Fabián ještě bronzovou ze dvouhry mužů. Ani Michal neodjel s prázdnou a ve čtyřhře s Davidem Sklářem vybojovali skvělou bronzovou medaili. Ilona nastoupila do mixu a dvouhry žen, ale na medaili to tentokrát nestačilo..

Výsledky turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!