8. 1. 2023

GPA dospělých, Mem. Stanislava Krauze – TJ Slavoj Český Těšín

(7.-8.1.2023) Soňa Hořínková zahájila nový rok na republikovém turnaji dospělých v Těšíně stříbrnou medailí ve dvouhře a zlatou medailí ve čtyřhře žen!
Až do vzdáleného Těšína na GP A dospělých se vydaly dvě naše hráčky – Soňa Hořínková a Šárka Líbalová. První zmíněná dokázala poměrně hladce postoupit do nedělního semifinále ve dvouhře, kde se na tři sety vypořádala s první nasazenou hráčkou turnaje a postoupila do finále. Ve finále sehrála pěkný, opět třísetový, zápas se svou extraligovou spoluhráčkou z Českého Krumlova, který ovšem již nedokázala zvrátit na svou stranu. Šárce utekl postup do semifinále opravdu jen o pár bodů, ovšem čtvrtfinále na turnaji takové úrovně je vždy slušný výsledek.
Druhou medaili získala Soňa ve čtyřhře žen společně s Kateřinou Valentovou. Holky prošly do finále bez ztráty jediného setu, poslední zápas v podobě třísetové bitvy zvládly na jedničku a mohly si odvézt domů zlatou medaili! Gratulujeme!!

Foto: Ladislav Káňa

Výsledky turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!