12. 2. 2023

Turnaje o víkendu 11.-12.2.2023

(11.2.2023) GPD U15 a U17 – Plzeň

V sobotu 11.2.2023 vyrazila do Plzně na GPD U15 a U17 početná skupina Veseckých hráčů a hráček. A neztratili se ani na kurtu ani mimo kurt, od 9 do 21 hodin si fandili, radili i užívali partu.

V singlu se se do finálových skupin probojovala Kristýna Holubová a Jan Šolc. Hlavně díky dobrému pohybu na kurtu a přesným smečům si nakonec odvážejí 3. místo v kategorii U17. Až po 20 hodině se na kurtech bojovalo o zlato ve čtyřhrách. Oba chlapecké páry završily turnaj vítězně a dvojice Vilém Čavojský – Jakub Šolc získala 1. místo ve čtyřhře v kategorii U15 a Šimon Jíra s Honzou Šolcem vybojovali zlato v kategorii mladšího dorostu. Pro jejich výbušnou a emotivní hru získali v Plzni přezdívku Vesečtí tygři 🙂 Bronzová medaile patřila ve čtyřhře dívek v kategorii U17 i Týně Holubové, které se dařilo v premiéře se spoluhráčkou z Astry Praha. Bojovnost projevila Markéta Krejčíková, odehrála velmi vyrovnané zápasy a dokázala dotahovat i zkušenější a starší hráčky. Vilda Čavojský již dostával soupeře pod tlak a diktoval hru. Univerzálnější hru a nezdolnost předvedl i Jakub Šolc, když v třísetovém zápase porazil jedničku turnaje. Týmový duch vládl celým turnajem, příště jen do Plzně přibalíme spacák i s polštářem. 🙂 PŠ

Kompletní výsledky všech kategorií najdete zde


(11.2.2023) GPC U19 – BK TU v Liberci

Michal Čepelák, Aleš Foukal a Štěpán Líbal sbírali medaile na libereckém turnaji juniorů..

Smíšenou čtyřhru ovládla dvojice Štěpán Líbal – Gabriela Kuptíková (SK Prosek Praha), zatímco Michal Čepelák s Terezou Čechovou (Super Stars Most) obsadil ve stejné disciplíně 3.místo. Ve dvouhrách se tentokrát dařilo našim zástupcům nejméně, ale ve čtyřhře se karta obrátila, když dvojice Foukal – Líbal získala stříbrné medaile a Michal Čepelák s Denisem Kerplem (BK TU v Liberci) deblový bronz.

Výsledky turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!