19. 2. 2023

GPA U19 – TJ Sokol Polabiny Pardubice

(18.-19.2.2023) Štěpán Líbal obsadil na republikovém turnaji druhé místo ve smíšené čtyřhře!

Do Pardubic na GPA U19 se vydali čtyři vesečtí zástupci – Aleš Foukal, Štěpán Líbal, Tadeáš Hlubuček a Michal Čepelák.

Nejúspěšnější disciplínou byla bezpochyby smíšená čtyřhra, kdy všichni naši chlapci úspěšně zvládli vyhrát první kolo. Zatímco Tadeáš se svou partnerkou dokázal probojovat mezi osm nejlepších, Štěpán společně s Gabrielou Kuptíkovou (SK Prosek Praha) zvládli projít do nedělního semifinále, kde porazili druhý nasazený pár a byl z toho postup až do finále! Ve finálovém zápase sice již nedokázali soupeřům příliš vzdorovat, ale stříbrná medaile je vynikajícím úspěchem!

„Celkově si myslím že to byl dobrý turnaj, především díky podpoře od spoluhráčů a příjemné atmosféře, která po dobu turnaje panovala. I díky docela příznivému losu se nám povedlo dojít až do finále, čehož si velmi cením.“ Štěpán Líbal

Ve dvouhře chlapců se podařilo zvítězit v úvodním kole pouze Štěpánovi, který navíc v následujícím kole předvedl pěkný výkon proti celkovému vítězi turnaje a jako jediný mu dokázal sebrat jeden set!

Čtyřhra chlapců byla pro naše barvy podobně úspěšná, když pouze Michal s ústeckým Danielem Orosem dokázali postoupit do druhého kola. Štěpán s Alešem ani Tadeáš s Josefem Fošumem (TJ Sokol Křemže) na své soupeře bohužel nestačili..

Fotogalerii z turnaje najdete zde

Kompletní výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!