19. 2. 2023

Turnaje o víkendu 18.-19.2.2023

(18.2.2023) GPC U13 – Badminton Ústí n.L.

Na turnaji kategorie mladšího žactva v Ústí nad Labem zazářil vesecký Jaromír Kotek. Ten vyhrál hned dvě disciplíny – smíšenou čtyřhru s domácí Ellou Ševelovou a následně i dvouhru, kdy ve skupině celkem jasně přehrál 4 protihráče a odvezl si druhé zlato!

Výsledky turnaje najdete zde


(18.2.2023) GPC dospělých – Skalka Praha

Fabián Šula v sobotu vyjel do Prahy a v konkurenci 38 mužů se rozhodně neztratil. Jako první nasazený se dostal se až do semifinále, kde po pěkně sehraném zápase podlehl a obsadil tak bronzovou pozici.

„Pro někoho, kdo viděl jen výsledek, se semifinálový zápas nejeví asi příliš vydařený, ale dojem ze hry mám opravdu skvělý! Jel jsem na maximum, nemohl jsem udělat více, soupeř byl jednoduše lepší.“ Fabián Šula

Kompletní výsledky najdete zde


(19.2.2023) GPC dospělých – Plzeň

V neděli se uskutečnilo GPC dospělých tentokrát v Plzni, kam zavítal opět Fabián Šula a ovládl smíšenou čtyřhru se Soňou Königsmarkovou a čtyřhru mužů s Adamem Nesvedou. Oba finálové zápasy byly třísetové.

Výsledky turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!