26. 3. 2023

Turnaje o víkendu 25.-26.3.2023

(25.-26.3.2023) GPB U15 – SK Kometa Brno

Na republikový turnaj kategorie U15 v Brně se jako jediný vesecký hráč nominoval Kryštof Sůva, který měl tentokrát velkou smůlu na los a zápasy ve všech disciplínách hrál proti nasazeným hráčům. Chuť si mohl spravit až v zápase o pořadí chlapecké dvouhry, kdy na tři sety porazil pražského protihráče..

Výsledky turnaje najdete zde


(25.3.2023) GPD U15 – Plzeň

V Plzni se představili Vilém Čavojský, Jakub Šolc a Markéta Krejčíková. Singly se zde již tradičně odehrály nejprve ve skupinách a poté následovaly zápasy o konečná umístění. Kuba suverénně vyhrál nejen svou skupinu, ale celý turnaj. Ve finále opravdu krásně bojoval a zaslouženě porazil nasazenou jedničku. Vilda postupoval z 2. místa ve skupině, po prohře ve čtvrtfinále vyhrál následující zápasy a obsadil pěkné 5. místo. Markéta ve skupině sehrála několik vyrovnaných zápasů, bohužel štěstí stálo více na druhé straně kurtu.. GČ

Kompletní výsledky najdete zde


(25.3.2023) GPD U17 – TJ Slovan Vesec

Na ZŠ Barvířská jsme pořádali turnaj GPD mladšího dorostu, na kterém se všichni domácí zástupci alespoň jednou prosadili na stupně vítězů..

Kompletní výsledky najdete zde


(26.3.2023) GPC U13 – Super Stars Most

K nedělním zápasům na GPC U13 v Mostě nastoupila sestava Vilém Čavojský, Jaromír Kotek, Miroslav Kotek a Jakub Šolc. Nejúspěšnějším členem výpravy se stal Kuba s vítězstvím ve všech kategoriích. Celkově naši zástupci posbírali 10 medailí! Kluci sehráli několik krásných bitev. Asi nejnapínavější bylo finále mixu mezi Kubou s Theou Kalkusovou z Mostu a Járou se Sofií Mrázkovou z Teplic. Také semifinále deblu bratrů Kotkových proti dvojici Jelínek / Shwank z Astry Praha bylo napínavé. Přemožitele Járy a Míry pak ve finále naopak po třísetové bitvě pokořili Vilda s Kubou a zaslouženě celý turnaj vyhráli! GČ

Kompletní výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!