1. 4. 2023

GPC U15 – TJ Slovan Vesec

(1.4.2023) Úspěšný turnaj pro domácí badmintonisty!

Na GPC staršího žactva se představilo osm veseckých hráčů a zejména trojice Kryštof Sůva, Lucie Čepeláková a Kristýna Holubová dokázala vybojovat několik medailí včetně zlatých.

Kryštof Sůva zvítězil ve smíšené čtyřhře společně s Kristýnou Holubovou, ve dvouhře prohrál až ve finále a stejně tak ve čtyřhře chlapců chyběl poslední krok. Vzhledem ke skutečnosti, že celý týden strávil spíše v posteli, než na kurtech se jednalo o moc povedený turnaj 🙂

Lucii Čepelákové se výsledkově dařilo zejména v singlu děvčat, který nakonec dokázala celkově vyhrát. Druhou medaili se podařilo získat v dívčím deblu, když se Sofií Kerplovou (BK TU v Liberci) nestačili až na finálového soupeře..

Kristýna Holubová prohrála pouze v zápase o 1.místo ve dvouhře dívek. Z obou párových disciplín brala zlatou medaili a stala se tak naším nejúspěšnějším zástupcem!

Petr Nálevka, Benjamin Tůma, Markéta Krejčíková, Šárka Pechalová a Štěpánka Pfeiferová se zatím spíše seznamují s turnajovou atmosférou, ale i přesto odehráli několik povedených zápasů. Markétě se dokonce podařilo vybojovat bronz v deblu dívek a má tak navíc i turnajovou památku 🙂

Závěrem bych měl i jednu připomínku. Jelikož při pořádání domácích turnajů je potřeba na začátku připravit tělocvičnu a na konci ji naopak uklidit, očekává se, že se o to postarají všichni naši hráči. Tímto tak děkuji vrchnímu rozhodčímu, který se jako vždy o vše důležité postaral!

Kompletní výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!