22. 10. 2023

Kvalifikační GPD U13 – Super Stars Most

(22.10.2023) Další postupy na MČR mladšího žactva pro naše barvy!

Na kvalifikačním turnaji o postup na MČR U13 startovali ve všech disciplínách Vilém Čavojský a Miroslav Kotek. V chlapeckém deblu nastoupili také Jakub Šolc a Jaromír Kotek, kteří měli start na MČR ve zbývajících disciplínách zajištěný umístěním na celostátním žebříčku.

Turnaj se nejvíce povedl Vildovi, který ve všech disciplínách (v deblu s Kubou a v mixu s Jolanou Orosovou z Ústí nad Labem) zvítězil a získal tím nominaci na MČR.

Míra Kotek byl na kvalifikačním turnaji také úspěšný, když bral všechna stříbra (debl s Járou a mix s Ellou Ševelovou z Ústí nad Labem). I přes druhé místo ve dvouhře si na MČR tuto disciplínu zahraje, jelikož Vilda se bude soustředit na párové disciplíny a nominaci nevyužije..

Pro Kubu a Járu bylo čekání na deblové zápasy dlouhé, a tak čas trávili fanděním, koučováním Míry a Vildy a udržovali se ve formě pinkáním na volných kurtech. V deblu byl nakonec úspěšnější Kuba, když bral s Vildou zlato, Jára pak s Mírou stříbro. GČ

Výsledky turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!