18. 11. 2023

Kvalifikační GPD U17 – Super Stars Most

(18.11.2023) V Mostě se konal kvalifikační turnaj kategorie U17, na kterém se pět veseckých hráčů ze všech sil snažilo vybojovat cenné vítězství a s ním i postup na MČR.

Ve smíšené čtyřhře postoupila dvojice Sofia Kerplová – Jan Šolc do semifinále a získala bronzovou medaili. Šimon Jíra s Annou Vajsejtlovou a Kryštof Sůva s ústeckou K. Vondráčkovou zvládli první kola svých zápasů, bohužel v kole druhém oba páry nedokázaly vzdorovat nasazeným soupeřům.

Honza Šolc ve sbírání medailí pokračoval i dále, když po vypjatém třísetovém čtvrtfinále dvouhry postoupil mezi čtveřici nejlepších, kde již neúspěšně čelil nasazené jedničce. Kryštof po vítězném prvním kole nedokázal najít recept na nasazeného mosteckého protihráče. Ve dvouhře dívek se podařilo projít přes úvodní zápas pouze Anče, zatímco Sofia bojovala co to jen šlo, ovšem koncovka třetího setu vyzněla lépe pro libereckou soupeřku.

Nejúspěšněji se pro vesecké hráče ukázala čtyřhra. Honza s Šimonem skvěle zvládli třísetový semifinálový zápas a po finálové prohře se mohli radovat ze stříbrné medaile! Ze čtyřhry dívek si Sofia s Ančou odvezly bronz, avšak k postupu do finále také nebylo příliš daleko..

Výsledky turnaje najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!