21. 1. 2024

GPA U13 – TJ Sokol Polabiny Pardubice

(20.-21.1.2024) Jaromír Kotek obsadil ve všech 3 disciplínách čtvrtfinálové umístění!

Na první republikový turnaj kategorie mladšího žactva v roce 2024 se vydala sourozenecká dvojice Jaromír a Miroslav Kotkovi, z nichž zejména prvně jmenovaný potvrdil očekávání bojovat o medailové pozice.

Ve smíšené čtyřhře zvládli své úvodní zápasy oba naši zástupci a jelikož měl Jára se svou partnerkou první kolo volné, znamenalo to postup mezi osm nejlepších párů. Čtvrtfinálový zápas již lépe odehrál soupeř, nicméně na první společný turnaj to nebylo určitě špatné :-)..

Do dvouher zasáhl nejdříve mladší Míra a po soustředěném výkonu se mohl těšit na odvetu z předchozího víkendu. Bohužel ani tentokrát na zkušenějšího badmintonistu nestačil a ve dvou setech prohrál. Jára si v prvním i druhém kole se svými soupeři bezpečně poradil a čekala jej tak druhá možnost proniknout do semifinále. Duel proti rychnovskému soupeři nezačal dobře a Jára musel stahovat náskok soupeře, který nakonec opanoval první set těsně v poměru 21:19. Ve druhém setu se Jára nadechl k obratu až příliš pozdě a přestože za stavu 12:20 mocně finišoval, dokázal jen snížit na konečných 18:21.

Čtyřhra chlapců dopadla pro oba bratry stejně, a to postupem do osmičky, Jára s Danielem Musilem (TJ Astra ZM Praha) však proti celkovým vítězům odehráli velice vyrovnaný duel! Míra společně s Filipem Hermanem (BK 1973 Benátky n.J.) nastoupili k oběma duelům čtyřhry trochu lehkovážně a příště budou muset v této disciplíně určitě přidat ;-).

Kompletní výsledky najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!