10. 2. 2024

Liberecký turnaj přípravek (Únor 2024)

Letošní turnajová sezóna pro naše nejmladší badmintonisty začala v sobotu 10. 2. 2024 na Libereckém turnaji přípravek. Turnaje se již klasicky zúčastnily oba liberecké kluby – TJ Slovan Vesec a BK TU v Liberci. Děti nejdříve odehrály zápasy ve 3 skupinách po 6 hráčích a ti nejlepší se následně utkaly ve vyřazovacím systému.

Velmi vyrovnané a pěkné zápasy předvedla semifinálová čtyřka, kdy nakonec čtvrté místo obsadila Ellí Hotovcová a třetí místo si vybojovala Kačka Vašáková. Druhé místo po třísetovém napínavém zápase získala Natálka Malinská a vítězem turnaje se stal Jony Hanvald. Všem moc gratuluji!

Turnaj byl jako vždy od začátku do konce plný skvělé atmosféry, emocí a podpory. Děkuji všem, kteří se tohoto turnaje pravidelně účastníte, ať už jako rozhodčí či jako fandící tým. Díky vám je tento turnaj pro všechny začínající badmintonisty skvělým úvodem pro vstup do reálného badmintonového závodního světa. ZH

Fotogalerii z únorového turnaje libereckých přípravek najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!