12. 11. 2011

GP A U15 – TJ Slavoj Český Těšín

(12.-13.11.2011) Kvarteto veseckých hráčů bojovalo na severu Moravy o další body do republikového žebříčku.

Ve smíšených čtyřhrách se nám podařilo postoupit do semifinále hned ve dvou případech. Postarali se o to dvojice Jana Slatinská – Roman Dokládal (Baník Most) a Ondra Klimeš – Eliška Kelnarová (BK Kopřivnice). Třetí náš zástupce – Jarda Máchal skončil hned v prvním kole, nicméně až po třísetovém zápase. Finále nakonec nehrál ani jeden z našich zástupců, když oba páry shodně prohrály ve třísetových duelech.

Bohužel ve dvouhrách to tentokrát žádná sláva nebyla. Jana se probila přes první kolo, ale potom již nestačila na nasazenou T.Janoštíkovou (Sokol České Budějovice), přestože ji sebrala druhý set. Větším překvapením, bohužel na náš účet, je prohra Ondry ve 2.kole s J.Kukačem (Sokol Křemže). Lee Chong Wei českého žákovského badmintonu, jak našeho hráče pojmenoval redaktor stránek czechbadminton.cz, tak nenaváže na svůj úvodní turnaj v kategorii U15 a musí se poctivou hrou vrátit zpátky na zem.

Ve čtyřhrách se představili všichni liberečtí zástupci včetně Jirky Vajsejtla, pro kterého to byla první republiková konfrontace. Bohužel los Jardovi s Jirkou nepřál a tak se kluci loučili hned po úvodním kole. Jana s Bárou Šimoníkovou neměly tak jednoduchou cestu pavoukem, jak se mohlo zdát, ale s umístěním na 3.-4.místě mohou být celkem spokojené. Ondra nastoupil oproti prvnímu republikovému turnaji také v deblu s jiným partnerem – Romanem Dokládalem a společně si zahráli finále. Favorizovaná dvojice Louda – Pistulka (Bílá Hora Plzeň / USK Plzeň) byla však ve vyrovnaném zápase o kousek lepší a zvítězila.

Badmintonisté TJ Slovan Vesec tak na republikovém turnaji získali 1 stříbrnou a 3 bronzové medaile..

Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!