11. 12. 2011

Přebor ČOS – Sokol Dobruška

(10.12.2011) Čtveřice David Stejskal, Ondřej Klimeš, Zuzana Hlavatá a Jana Slatinská získala 3 tituly přeborníků ČOS.

Přebor české obce sokolské pro kategorie U17 a U19 pořádal badmintonový oddíl Sokol Dobruška. Počet účastníků byl bohužel menší, než se očekávalo..

Dvouhry

Kluci hráli ve dvouhře kategorii U17 a měli trochu smůlu, protože oba byli nalosováni do stejné poloviny pavouku a navíc postupně narazili na pozdějšího vítěze – Filipa Budzela (Sokol Klimkovice). Ondra na tohoto soupeře narazil ve čtvrtfinále a David o kolo později, nicméně pro druhého jmenovaného to znamenalo alespoň zisk bronzové medaile. Jana ve čtvrtfinále dostala Budzelovou (Sokol Klimkovice), ale i přes solidní výkon náš zástupce po třísetovém boji skončil. Zuzka to měla při kategorii U19 asi nejsnadnější. Oba své zápasy v poklidu vyhrála a byl z toho titul ve dvouhře pro Slovan Vesec.

Čtyřhry

Dvojice Klimeš – Stejskal toho společně zatím mnoho neodehrála, ale až do semifinále to nebylo znát. I zde byla šance na výhru, nicméně nevyužité mečboly rozhodly o tom, že do finále postoupil pár Budzel – Marek (Sokol Klimkovice / Sokol Č.Budějovice). Holky hrály společnou soutěž (U17 + U19) a Zuzka s Janou celkově zvítězily! V souboji o zlato přehrály i dvojici Čajová – Světničková (Sokol Klimkovice / Brno-Jehnice) a zaslouženě braly další titul..

Mixy

David s Janou se v kategorii U17 dokázali postupně zlepšenou hrou dostat až do finále, kde porazili pár Budzel – Bláhová (Sokol Klimkovice) a připsali si tak po dlouhé době pěkný úspěch. Ondra se Zuzkou hráli ve vyšší kategorii, ale protože zde byli opět jen 3 účastníci, tak hráli ve skupinovém systému každý s každým. Naše dvojice jednou vyhrála a jednou prohrála (ve 3 setech) a tak skončila na 2.místě.

Kompletní výsledky

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!