1. 5. 2012

Výsledkové bilancování kategorie U19

I přestože se vrchol sezóny odehrál již na začátku února, poslední republikový turnaj byl naplánován až na poslední dubnový víkend.

Na prvních dvou akcích republikové úrovně se bohužel naši hráči nepředstavili, když oblastním sítem nedokázal projít nikdo mezi postupující. Na oblastním mistrovství se již začalo svítat na lepší časy, jelikož Ondřej Klimeš si překvapivě zajistil nominaci pro MČR a pár Hlavatá – Slatinská nebyl také daleko od celkové triumfu ve čtyřhře dívek. Poslední GP A bylo z našeho pohledu nejveselejší, jelikož se na liberecký turnaj podařilo vybojovat postup hned čtveřici veseckých badmintonistů. Stejně jako v nejmladší kategorii se medaili na „republikách“ získat nepodařilo, ale v příštích letech by to nemuselo být bez šance. Bohužel u ročníku 1993 již byla letos znát větší absence na tréninkové přípravě z důvodu školních povinností a maturity, což poznamenalo samozřejmě výkonnost jednotlivých hráčů..

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!