20. 11. 2016

OP U15 – TJ Chemička Ústí n.L.

(19.11.2016) Soňa Hořínková trojnásobnou přebornicí severočeské oblasti, Jaroslav Vajsejtl a Šárka Líbalová taktéž vybojovali postup na MČR.

Posledního nominačního turnaje pro MČR staršího žactva se zúčastnilo sedm hráčů TJ Slovan Vesec. Soňa Hořínková jako jediná měla jistotu přímého postupu v singlu a čtyřhře dívek, přesto neponechala nic náhodě, a i přes zranění nohy z úvodu turnaje nakonec ovládla všechny disciplíny. Ke dvěma jistým nominacím, tak přidala ještě právo účasti na MČR v mixu po boku Jardy Vajsejtla. Šárka Líbalová získala ze stejné disciplíny stříbro s Dominikem Hykyšem (BK Goram Teplice), protože ve finále podlehli právě páru Vajsejtl – Hořínková. Šárka si ale později vybojovala nominaci na MČR v singlu, když vyhrála zápas o třetí místo. Bronzové umístění ještě přidal pár Vajsejtl – Gottštein a Líbalová – Pálková (Super Stars Most). Kristýna Haringová, Aleš Foukal a Martin Máchal tentokráte výsledkově nedosáhli na lepší umístění. Nutno dodat, že tito tři hráči předvedli velmi pěkné zápasy zejména v singlech. (SŠ)


Kompletní výsledky zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!