20. 11. 2022

Turnaje o víkendu 19.-20.11.2022

(19.11.2022) Turnaj kategorie U11 – MTAC Praha

Turnaje nejmenších badmintonistů se za náš oddíl zúčastnili Míra a Jára Kotkovi, Tomáš Linke a Matyáš Putz. Jaromír Kotek nakonec obsadil krásné druhé místo a zatímco ostatní naši zástupci si medaili neodvezli, tak určitě zaslouží také velkou pochvalu!

Výsledky turnaje kategorie U11 najdete zde


(19.11.2022) Kvalifikační GPC U13 – Super Stars Most

Do Mostu se na kvalifikační turnaj kategorie U13 vydala trojice našich hráčů a každý si odvezl alespoň jeden cenný kov! Nejúspěšnější byl Jakub Šolc, který nejprve ovládl s mosteckou T. Kalkusovou smíšenou čtyřhru a později vybojoval se svým klubovým spoluhráčem Vilémem Čavojským stříbrnou medaili v deblu chlapců! Markéta Krejčíková si došla do semifinále dívčí čtyřhry pro pěknou bronzovou medaili.

Výsledky kvalifikačního GPC U13 najdete zde


(19.11.2022) GPC dospělých – Badminton Ústí n.L.

Do Ústí na GP C dospělých vyrazila početná skupinka našich hráčů a vybojovala mnoho pěkných umístění. Turnaj se nejvíce povedl Ivě Foukalové, která si odvezla zlatou medaili ze všech 3 disciplín! Dalšími zástupci Slovanu Vesec byli Aleš Foukal, Michal Haršanyi, Štěpán Líbal a Barbora Nováčková.

Kompletní výsledky najdete zde


(19.11.2022) GPC dospělých – Bílá Hora Plzeň

Fabián Šula startoval turnaji dospělých v Plzni a rozhodně neodjel s prázdnou! Ve smíšené čtyřhře se po těsné třísetové bitvě se svou spoluhráčkou S. Königsmarkovou probojovali až do finále, kde již ve dvou setech nestačili na sehranější soupeře. Ve dvouhře chyběl jen malý kousek k postupu do finále, když Fábovi těsně utekla koncovka třetího setu. Chuť si ale spravil ve čtyřhře, kde ovládli společně s A. Nesvedou celého deblového pavouka!

Výsledky GPC dospělých v Plzni najdete zde

Žebříček
GP
Nominace hráčů na turnaje Klubový zpravodaj

Nejnovější komentáře

    Archivy

    Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Rozumím!